Locator Дніпро Центри йогипроспект Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) Центри йоги на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) Дніпро

Центри йоги на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі

2
  • Maximum

    проспект Богдана Хмельницького, тел. 0 (50) 737-95... показати
    проспект Богдана Хмельницького, улица, тел. +380(50)737-95-95 детальніше
    Центри йоги Maximum знаходиться у Дніпрі, проспект Богдана Хмельницького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.
  • Фитнес-клуб Maximum

    проспект Богдана Хмельницького, тел. 0 (56) 753-01... показати
    проспект Богдана Хмельницького, 36а, тел. +380(56)753-01-78 детальніше
    Центри йоги Фитнес-клуб Maximum знаходиться у Дніпрі, проспект Богдана Хмельницького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.

Коротко про центри йоги на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі (Дніпропетровська)

На цій сторінці зібрані центри йоги, розташовані на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі (Дніпропетровська). Locator відомо про дві центри йоги поряд з цим місцем серед яких Maximum, Фитнес-клуб Maximum , які розташовані на пр. Богдана Хмельницького. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці центри йоги.

  • Скільки Центри йоги на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі?

    За даним Locator на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі ведуть діяльність 2 Центри йоги.

  • Які Центри йоги найкращі на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі?

    Locator радить відвідати насступні Центри йоги на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі: Maximum, Фитнес-клуб Maximum.

  • Де знаходиться найближчі від мене Центри йоги на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Центри йоги, перейдіть на сторінку Центри йоги на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Центри йоги на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі?

    Ціни на послуги Центри йоги залежать від конкретної послуги і Центри йоги. Locator.ua дає можливість всім Центри йоги вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Центри йоги.

  • Послугами яких Центри йоги на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Центри йоги, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Maximum, Фитнес-клуб Maximum.

  • Як зв'язатись з цими Центри йоги?

    Контакти для зв'язку з цими Центри йоги ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Центри йоги на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі поряд

за районами поряд:

    за станціями метро поряд:

      Центри йоги у Дніпрі

      Центри йоги за районами Дніпра: