Locator Дніпро Спортивні та тренажерні залипроспект Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) Спортивні та тренажерні зали на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) Дніпро

Спортивні та тренажерні зали на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі

4
  • Спортивный клуб Сапсан

    проспект Богдана Хмельницького, тел. 0 (68) 123-28... показати
    проспект Богдана Хмельницького, 14б, тел. +380(68)123-28-82 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Спортивный клуб Сапсан знаходиться у Дніпрі, проспект Богдана Хмельницького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 12:00 до 22:00.
  • Maximum

    проспект Богдана Хмельницького, тел. 0 (50) 737-95... показати
    проспект Богдана Хмельницького, улица, тел. +380(50)737-95-95 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Maximum знаходиться у Дніпрі, проспект Богдана Хмельницького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.
  • Фитнес-клуб Maximum

    проспект Богдана Хмельницького, тел. 0 (56) 753-01... показати
    проспект Богдана Хмельницького, 36а, тел. +380(56)753-01-78 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Фитнес-клуб Maximum знаходиться у Дніпрі, проспект Богдана Хмельницького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.
  • Fit4You на Короленко 3 філій у Дніпро

    проспект Богдана Хмельницького, тел. 0 (56) 785-69... показати
    проспект Богдана Хмельницького, 31д, тел. +380(56)785-69-62 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Fit4You на Короленко знаходиться у Дніпрі, проспект Богдана Хмельницького. Також у цієї організації є ще 3 філій. Сьогодні ця організація працює цілодобово.

Коротко про спортивні та тренажерні зали на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі (Дніпропетровська)

На цій сторінці зібрані спортивні та тренажерні зали, розташовані на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі (Дніпропетровська). Locator відомо про чотири спортивні та тренажерні зали поряд з цим місцем серед яких Спортивный клуб Сапсан, Maximum, Фитнес-клуб Maximum та інші , які розташовані на пр. Богдана Хмельницького і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні та тренажерні зали.

  • Скільки Спортивні та тренажерні зали на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі?

    За даним Locator на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі ведуть діяльність 4 Спортивні та тренажерні зали.

  • Які Спортивні та тренажерні зали найкращі на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні та тренажерні зали на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі: Спортивный клуб Сапсан, Maximum, Фитнес-клуб Maximum.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні та тренажерні зали на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні та тренажерні зали, перейдіть на сторінку Спортивні та тренажерні зали на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі?

    Ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали залежать від конкретної послуги і Спортивні та тренажерні зали. Locator.ua дає можливість всім Спортивні та тренажерні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні та тренажерні зали.

  • Послугами яких Спортивні та тренажерні зали на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні та тренажерні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Спортивный клуб Сапсан, Maximum, Фитнес-клуб Maximum.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні та тренажерні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні та тренажерні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні та тренажерні зали на проспекті Богдана Хмельницького (бывш. вулиця Героїв Сталінграда) у Дніпрі поряд

за районами поряд:

    за станціями метро поряд:

      Спортивні та тренажерні зали у Дніпрі

      Спортивні та тренажерні зали за районами Дніпра:

      Більше популярних послуг у рубриці:

      релакс-масаж, солярій, пілатес, дитячий фітнес, басейн, йога, спортивний дієтолог, аеробіка, фітбол, фіто-бар, дитячі заняття, стрейчінг, шейпінг