Locator Дніпро Спортивні та тренажерні залиплоща Соборна Спортивні та тренажерні зали на площі Соборна Дніпро

Спортивні та тренажерні зали на площі Соборна у Дніпрі

1
  • SPA-Центр Цунами

    площа Соборна, тел. 0 (56) 740-20... показати
    площа Соборна, 12а, тел. +380(56)740-20-47 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали SPA-Центр Цунами знаходиться у Дніпрі, площа Соборна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 23:00.

Коротко про спортивні та тренажерні зали на площі Соборна у Дніпрі (Дніпропетровська)

На цій сторінці зібрані спортивні та тренажерні зали, розташовані на площі Соборна у Дніпрі (Дніпропетровська). Locator відомо про одна спортивні та тренажерні зали поряд з цим місцем серед яких SPA-Центр Цунами , який розташований на пл. Соборна. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні та тренажерні зали.

  • Скільки Спортивні та тренажерні зали на площі Соборна у Дніпрі?

    За даним Locator на площі Соборна у Дніпрі ведуть діяльність 1 Спортивні та тренажерні зали.

  • Які Спортивні та тренажерні зали найкращі на площі Соборна у Дніпрі?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні та тренажерні зали на площі Соборна у Дніпрі: SPA-Центр Цунами.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні та тренажерні зали на площі Соборна у Дніпрі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні та тренажерні зали, перейдіть на сторінку Спортивні та тренажерні зали на площі Соборна у Дніпрі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали на площі Соборна у Дніпрі?

    Ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали залежать від конкретної послуги і Спортивні та тренажерні зали. Locator.ua дає можливість всім Спортивні та тренажерні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні та тренажерні зали.

  • Послугами яких Спортивні та тренажерні зали на площі Соборна у Дніпрі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні та тренажерні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: SPA-Центр Цунами.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні та тренажерні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні та тренажерні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні та тренажерні зали у Дніпрі

Спортивні та тренажерні зали за районами Дніпра:

Більше популярних послуг у рубриці:

догляд за тілом, теніс, антицелюлітне обгортання, дитячий фітнес, апаратний міоліфтинг, масаж, відновлення після пологів, аквааеробіка, апаратна косметологія обличчя, бокс, епіляція, фітнес-тестування, spa-манікюр, спа-готель, візаж, заняття у спортзалі для вагітних, фарбування брів, стрейчінг, ліфтинг тіла, солярій, безопераційний ліфтинг шкіри, антицелюлітний масаж, лікувальна гімнастика, заняття для вагітних у басейні, лікування акне, очищення шкіри, бокс для жінок, тренажерний зал, ароматерапія, масаж обличчя