Чоловічі гаманці завжди були основним предметом в ящику з чоловічими аксесуарами. Зазвичай вони відкриваються убік, мають відділення для карток, великий верхню кишеню для купюр, іноді вони можуть включати сумочку та окреме відділення для зберігання ваших улюблених фотографій або найважливіших спогадів.

Гаманці – один з незамінних чоловічих аксесуарів на кожен день, тому варто інвестувати в якісну модель, тому що це додаток, яке прослужить вам довгий час. Але як купити чоловічий гаманець і що потрібно враховувати при його виборі? Ми вам усе розповімо.

Як обрати гаманець?

Сьогодні ми, експерти з продажу чоловічих і жіночих гаманців, дамо вам кілька порад, щоб ви могли вибрати найкращий варіант:

1. Якість. Оскільки це є одним з найважливіших чоловічих аксесуарів для повсякденного використання, ми рекомендуємо вам вибирати довговічні та, перш за все, міцні матеріали. Шкіра вже багато років є ідеальним матеріалом для виготовлення цих виробів, оскільки вона еластична, податлива і довговічна.

2. Поширення і розмір: все залежить від ваших потреб. При виборі гаманця спочатку подумайте, що ви зазвичай носите з собою, і на підставі цього визначте, чи потрібно вам багато чи мало місця. Таким чином, ви можете вибрати кращий варіант і той, який підходить для повсякденного життя. Він може мати 2 або 3 відділення: кишеню для монет і ще один для кредитних або дебетових карт. З іншого боку, ви можете вибрати гаманець меншого розміру для особливого випадку. У цьому випадку ідеально підійде модель, що дозволяє непомітно і легко зберігати його в кишені куртки або штанів. Є кілька комбінацій, можливості безмежні, і ми завжди знаходимося в авангарді, щоб ви отримали дизайн, який вам найбільше підходить.

3. Стиль: Якщо ви вже розглянули попередні питання, прийшов час розглянути ще одне важливе питання: ваш стиль в одязі. Це класика чи сучасність? Після того, як ви його визначили, виберіть гаманець, який його доповнює, і, перш за все, той, в якому ви відчуваєте себе комфортно. Різні текстури матеріалу і деякі інші візуальні й структурні деталі, а також додаткові аксесуари, такі як кнопки, застібки, надають гаманцю більшу безпеку і додають особливий штрих до дизайну, який виділяє його серед інших. Ваша особистість унікальна, вам потрібні аксесуари, які її відображають. Вони є ключовими моментами при покупці гаманця.

4. Колір. Іноді цей фактор може мати вирішальне значення, оскільки не у всіх людей однакові смаки. Без сумніву, завжди знайдеться чоловік, який віддає перевагу більш світлі кольори, а інші – темніші. Якщо ви вперше купуєте гаманець, радимо вам купити гаманець нейтрального кольору, щоб його було легше поєднувати з усім вашим одягом. Якщо ви все ще не впевнені, який колір вибрати, подивіться, які кольори ви найчастіше використовуєте у своєму одязі, і скористайтеся ними як орієнтиром.