Англійська мова дуже потрібна та необхідна в різних сферах. Останнім часом все більша кількість людей вирішує поповнити власний багаж знань саме цією іноземною мовою, переслідуючи при цьому різні цілі. Однак самонавчання далеко не завжди є ідеальним рішенням, а тому більшість охочих обирають професійні курси – англійська курси Київ, де можна дізнатися багато нового та цікавого.

Знання іноземної мови відкриває перед кожним нові горизонти, дарує безліч можливостей:

  • Знайти роботу своєї мрії. Знання англійської мови зробить кожного кандидата цікавим для роботодавця. Крім того, вільне володіння англійською мовою дозволяє знайти нових бізнес-партнерів з-за кордону.
  • Отримати бажану освіту. Можна не тільки вступити до будь-якого з іноземних ВНЗ, а й також взяти активну участь у такій популярній студентській програмі, як Work&Travel.
  • Подорожі по всьому світу. Тепер не потрібно відволікатися на перекладач, можна легко спілкуватися з людьми, заводити нові та корисні знайомства, відвідувати екскурсії, дізнаватися більше цікавої інформації про місто.

Крім того, знання англійської буде корисним і в побуті: вдасться дивитися фільми, серіали та передачі без перекладу, можна читати зарубіжні новини, розуміти іноземні пісні та інше.

Визначення рівня володіння англійською мовою

Це важливий початковий етап у процесі навчання, з якого можна зрозуміти власний рівень володіння іноземною мовою. Це допоможе майбутньому учню розпочати навчання з потрібного ступеня, продовжуючи поповнювати багаж знань. Усі рівні англійської мови вимірюються за допомогою спеціального тесту, в якому враховується:

  • Читання.
  • Письмо.
  • Говоріння.
  • Аудіювання.
  • Граматика.
  • Словниковий запас.

По кожному з пунктів буде виставлений відповідний бал, в результаті якого можна зробити висновок: що знає майбутній учень і що йому ще доведеться дізнатися?

Однак проходження одного онлайн-тесту недостатньо. Щоб бути впевненим у правильному визначенні рівня, потрібно пройти перевірку за допомогою викладача. Це необхідно для отримання детальної оцінки щодо письмової та усної частини.

Ваш рівень, визначений за допомогою тестів та перевірки від викладача – це відправна точка, з якої починається вивчення іноземної мови за методом Callan. Крім того, визначення рівня буде корисним після навчання: через деякий час проходить повторна перевірка, щоб учень зміг оцінити, наскільки змінилися його пізнання в англійській мові, наскільки зріс його рівень.