Алопеція – проблема, що добре відома не лише чоловікам. Вона може виникати на будь-якому етапі життя та бути зумовленою різними обставинами. В окремих випадках усунення симптомів подібної проблеми може потребувати серйозного лікування.

Таке волосся потребує спеціального догляду,  у чому може допомогти засіб проти випадіння волосся від Vichy. У списку основних пропозицій виробника є різні форми продукту, які можна підбирати з урахуванням стану волосся та специфіки самої проблеми.

Дерматокосметика Dercos – базові властивості засобів

Мета розроблення кожної окремої товарної позиції з лінії Dercos – покращення стану волосся, збільшення його об’єму, усунення чинників, що спричиняють його випадання. Продукція бренду пропонується в таких напрямах:

  • Aminexil Clinical 5 для чоловіків;
  • Aminexil Clinical 5 для жінок;
  • Тонізуючий шампунь з амінексилом – як для чоловіків, так і для жінок. 

Окремо варто відзначити компоненти Clinical 5. Основою засобів є мінералізована термальна вода, що доповнюється комплексом вітамінів та аргініном. Останній компонент здійснює ефективний догляд за шкірою голови, стимулюючи в ній мікроциркуляцію. Завдяки чому в епідермісі значно покращується кровопостачання фолікулів та збільшується надходження повітря.

Гарний догляд за волоссям стає можливим завдяки наявності в основному складі амінексилу. Цей елемент має здатність затримувати затвердіння колагену всередині волосяної фолікули, не допускаючи зниження еластичності тканин. 

Таким чином комплексна дія інгредієнтів у засобах лінійки Dercos забезпечує ефект на всіх рівнях волосини, починаючи від кореня та шкіри, закінчуючи верхівкою волокна. 

Як використовувати засоби Dercos?

Aminexil Clinical 5 постачається в наборах у кількості 24 монодоз. Кожна з них має захисний ковпачок, передбачаючи разове застосування. Наноситься речовина за допомогою спеціального аплікатора, який теж міститься у комплекті.

Після нанесення волосся потрібно промасажувати й дочекатися, поки речовина підсохне. Змивати засіб не потрібно. Наносити його рекомендовано тричі на тиждень протягом 1,5 місяця. Результат стане помітним за 6 тижнів. Паралельно можна користуватися шампунем з цієї ж лінії, який пропонується у звичному форматі та фірмовому дизайні компанії Vichy. 

Продукція Dercos від Vichy, зокрема Aminexil Clinical 5, містить активні компоненти, спрямовані на покращення стану волосся і зміцнення фолікулів. Для досягнення найкращих результатів рекомендується використовувати ці засоби регулярно відповідно до інструкцій виробника.