Складські будівлі дуже важливі для будь-якого бізнесу та для виробничої сфери. Причому саме приміщення неодмінно має відповідати всім стандартам якості та безпеки, гарантуючи якісне зберігання готової продукції або товарів перед реалізацією.

Замовити будівництво складів сучасного зразка варто у досвідчених спеціалістів – лише у такому випадку можна буде розраховувати на дотримання всіх потрібних показників. Найбільшим попитом у замовників користаються швидкомонтовані будівлі – найкращий варіант у сенсі термінів монтажу. 

Які переваги складів швидкого будівництва?

Вимоги до різних складських приміщень формуються зазвичай з точки зору специфіки та умов зберігання товару. Саме тому проектування та будівництво таких об’єктів вимагає комплексного підходу. 

Береться до уваги також і різновид майбутнього складу. Це можуть бути приміщення у вигляді логістичних центрів, склади для зберігання харчової, промислової, хімічної продукції, фармацевтичні комплекси, майданчики для утримання побутової техніки, електроніки, будматеріалів, а також холодильні приміщення. Переваги будівель швидкого будування у цих випадках полягатимуть у наступному:

  • можливість швидко змонтувати склад і за необхідності так само швидко розібрати його та перевезти в інше місце;
  • висока якість виконуваних робіт за короткі терміни;
  • відсутність необхідності зводити базовий фундамент, що зумовлює невелику масу самого готового об’єкту;
  • монтажні роботи не передбачають використання важкої техніки, що значно полегшує роботу;
  • за необхідності конструкція допускає можливість утеплення;
  • повна гарантія того, що об’єкт слугуватиме користувачам дуже довго.

Складські приміщення допомагають підприємцям у веденні бізнесу не лише за рахунок багатогранності функцій, які вони зазвичай виконують. Такі об’єкти дозволяють значно покращувати логістичні процеси, гарно економити фінансові вкладення, а інколи – навіть і заробляти. 

Особливості роботи LLENTAB

Наша компанія пропонує замовити будівництво складів, ангарів, логістичних комплексів, реалізуючи свої послуги у зручному форматі «під ключ». Наші спеціалісти працюють лише з якісними матеріалами, використовуючи перевірену часом шведську технологію LLENTAB. Великий досвід будівництва понад 10 000 подібних об’єктів підтверджує авторитетність компанії без лишніх слів. К кожним новим об’єктом ми працюємо індивідуально, створюючи проект відповідно до технологічних можливостей, специфіки майбутньої будівлі та запитам споживача. Сам процес планування, зведення і монтажу  конструкцій відбувається в оперативні терміни, узгоджені з замовником.