Кожен окремий вид спорту передбачає наявність спеціального обладнання – інакше мова про серйозні тренування та професійні змагання може навіть не вестися. Що стосується боксу та  екіпірування для єдиноборств, то в цьому випадку без наявності боксерського мішка обійтися просто буде неможливо.

На сторінці https://sportko.com.ua/catalogs/sportivnyy-inventar/meshki/meshki-bokserskie-kozhanye/ ви неодмінно знайдете найкращі варіанти такого обладнання. В залежності від призначення та специфіки виробництва, такі вироби можуть мати різну форму, вагу, наповнювач та матеріал оббивки.

Боксерський мішок: різновиди та переваги

Продукцію даного виду рекомендує у нашому каталозі найкращий сучасний український виробник обладнання для занять єдиноборствами та боксом. Кожна пропозиція вирізняється чудовою якістю використовуваних матеріалів. У даному випадку верх мішків виконується з міцної шкіри. Таким чином, кожен виріб гарантує надзвичайну міцність та надійність під час тривалої експлуатації. За форматом вони можуть бути як вертикальними, так і горизонтальними – https://sportko.com.ua/catalogs/sportivnyy-inventar/meshki/gorizontal-nyy-bokserskiy-meshok-iz-remennoy-kozhi-4mm-diametr-35mm498/, передбачаючи різні особливості тренування.

З точки зору ваги спортивне обладнання для занять боксом розподіляється на такі різновиди:

  • легкі на 5-40 кг – дають можливість відпрацьовувати серійні удари на різних дистанціях;
  • середні на 30-60 кг – використовуються для постановки техніки ударів;
  • тяжкі на 60-110 кг – забезпечують тренування потужних ударів.

В свою чергу, горизонтальне спорядження https://sportko.com.ua/catalogs/sportivnyy-inventar/meshki/gorizontal-nyy-bokserskiy-meshok-iz-remennoy-kozhi-4mm-diametr-35mm498/, вага якого складає 25-50 кг, зазвичай вибирається за необхідності відпрацювання аперкотів.

Де і як замовити боксерські мішки від українського виробника?

Інтернет-магазин Sportko пропонує чудовий вибір боксерських мішків та іншого спортивного обладнання для професійного та любительського спорту. Надані для продажу вироби мають різну форму – циліндрову, конусну або аперкотну, що дає можливість кожному підібрати найбільш вдалий для себе варіант.

Знайти потрібну позицію з нашою допомогою дуже легко, адже ми надаємо детальну інформацію про її характеристики прямо на сайті. Замовивши товар через спеціальну форму, наші покупці можуть розраховувати на його доставку до всіх регіонів України.