Ремонт у квартирі чи окремій кімнаті вимагає досить багато фінансових затрат. Проте, часто бувають моменти, коли кардинально вирішувати це питання нема необхідності, а просто  хочеться лиш внести деякі зміни в декор інтер’єру. У цій ситуації у нагоді можуть стати спеціальні наліпки на стіну – так звані стікери. Вони виробляються з вінілу – повністю нешкідливого для життя людини матеріалу. А тому такі вироби будуть доречними практично всюди – у вітальні, спальні, кухні, прихожій, кабінеті, тощо. Окремо треба відзначити наклейки на стіну в дитячу кімнату, адже саме такий формат дуже подобається малюкам і підліткам.

Основні переваги вінілового декору

Окрім того, що цей матеріал не наносить шкоди людському організму, він також має безліч інших цікавих особливостей:

  • простота використання – нанести наліпку можна буквально за кілька хвилин на будь-який об’єкт;
  • величезний вибір кольорів, форм, розмірів та малюнків;
  • гарна зносостійкість – вініл зовсім не боїться механічних пошкоджень, вологи та променів ультрафіолету;
  • нескладний догляд – достатньо лиш періодично протирати їх поверхню ганчіркою або губкою;
  • довгий період експлуатації зі збереженням виробу в початковому стані;
  • мобільність – за необхідності стікер можна легко зняти і поклеїти в іншому місці, причому він не деформується і не рветься, а на стіні не залишається ніяких слідів.

Окрім того, вінілові стікери – чудова альтернатива дорогому дизайну. Також за їх допомоги можна легко замаскувати різні дефекти, які з плином часу можуть з’являтися на шпалерах або на пофарбованих стінах чи навіть на стелі.

Наліпки в дитячу кімнату: особливості вибору

Стіки, які призначені спеціально для діток різного віку, одночасно виконують декілька функцій. Перша – це, звичайно, декоративна. Друга – сприяння розвитку дитини, прищеплення їй навичок до самовираження та гармонії. Серед великого асортименту продукції такого плану можна виокремити ті, які користуються найбільшим попитом:

  • ростоміри – вони бувають у вигляді лінійок поряд із зображенням дерева, жирафа, динозаврів чи високих будинків;
  • дерева – символи роду, зростання та процвітання; вони чудово вписуються в загальну картину з іншими зображеннями – птахами, квітами, сонцем, хмарками, тощо;
  • звірятка – це можуть бути домашні та дикі тваринки, герої мультфільмів, динозаври та багато чого іншого.

Важдиво те, що ви можете купляти наклейки або у вигляді уже готових наборів, або окремо, самостійно компонуючи цілі цікаві сюжети. Таким чином, ві самостійно зможете створити своїй дитині справжню казку у кімнаті.