Якщо врахувати величезний асортимент предметів гардеробу для маленьких діток, та бажання батьків купити для свого малюка все якнайкраще, то питання, де знайти одяг для немовлят вважається досить непростим. Ви будете повністю позбавлені подібних проблем, якщо виберете місцем своїх покупок інтернет-магазин Мumami. Без перебільшення, тут можна знайти абсолютно все – і невеличкі слинявчики, і зимовий дитячий комбінезон; варто лише звернутися до каталогу компанії під брендом Мumami.

Модно, зручно, стильно – все, як потрібно вашим дітям

Загалом предмети дитячого гардеробу умовно можна розділити на дві великі групи – верхій одяг, та той, який контактує безпосередньо на тіло. Враховуючи цей фактор, магазин пропонує безліч оптимальних для маленьких модників варіантів, а саме:

  • боді – надзвичайно зручна заміна сорочечкам та маєчкам;
  • сліп – модель, яка нагадує маленького чоловічка, бо вона має «ручки» та «ніжки, ідеально підходить для сну та прогулянок;
  • кофтинки на кнопці – фіксуються на плеча маляти, можуть мати рукавчики із закритими пальчиками;
  • штанці та повзунки – класичний варіант дитячого одягу;
  • шапочки, хустинки та чепчики – можуть мати зав’язки або ґудзички;
  • комбінезони, костюмчики та сукенки.

Окрім одягу, магазин пропонує великий вибір інших речей, які неодмінно мають бути у кожної дитини. До них відносять постільну білизну, пледики та ковдрочки, рушники і пелюшки, спальники, конвертики, тощо.

Безпека для здоров’я – важливий акцент

Безперечно, дитячий одяг та всі інші елементи гардеробу малюків мають бути виготовлені з повністю безпечного та гіпоалергенного матеріалу. До загальних вимог, які стосуються цього виду продукції, педіатри відносять:

виготовлення одягу, який контактує з ніжною дитячою шкірою, з натуральної бавовни;

  • теплий верхній одяг допускає використання флісу або трикотажу;
  • синтетика може бути присутня у кількості не більше 10% від загального складу тканини;
  • здатність верхнього одягу пропускати достатню кількість повітря для дихання шкіри;
  • одяг не повинен сковувати рухів маляти.

Всім цим вимогам у повній мірі відповідають пропоновані нами товари.

Як замовити дитячий одяг в магазині?

Ми пропонуємо вироби для дітей у зручному для вас форматі. Ви можете підібрати їх окремо, самостійно компонуючи гардероб дитини. Окрім цього, у нас є гарний вибір готових комплектів – для виписки з пологового будинку, для Хрещення, набори постільної білизни та для візочка. Для вибору скористайтеся пошуковою системою сайту. Замовлення можна оформити безпосередньо на сторінці магазину.