Якщо попереду — день народження дитини, дорослого, ювілей, випускний вечір, корпоратив чи навіть весілля — постає питання декору для святкової зали та і взагалі питання створення атмосфери свята для гостей.

Безперечно кращим матеріалом для декору є повітряні кульки. З них можна створити: композиції для прикрашання зали, аеродизайн, фотозону, букети, сюрприз в коробці… безліч креативних ідей!

Одразу скажемо: щоб декор був пишний, кульок треба багато, тож вигідно купити шаріки оптом в інтернет-магазині. Тут же можна придбати супутні товарі, аксесуари для повітряних кульок та інший святковий декор.

Щоб кульки висіли в повітрі, їх надувають гелієм, і тоді вони “проживуть” в такому стані до двох тижнів, особливо якщо обробити їх спеціальним гелем для летючості кульок hi-float.

Латексні кульки бувають матові і блискучі (хром, металік), круглі, овальні, серця, різних розмірів. Можна підібрати будь-які сполучення для композицій і зробити абсолютно унікальний декор. Ще є так звані кульки для моделювання, довжелезні тотеньки шарики. Їх скручують у різноманітні кольорові фігурки, навіть можна зробити іграшки для маленьких гостей.

Прозорі великі шари баблз з світлодіодами надзвичайно ефектно виглядають у темряві, ввечері. Діти обожнюють носити їх на паличці. До речі, є спеціальні світлодіоди, які можна розмістити всередині кольорових латексних кульок. Вечірка з ними буде просто казкова! Дуже романтично і фото будуть надзвичайні.

Фольговані кульки роблять найрізноманітніших форм: круглі, сердечка, фігурки тварин, предметів, героїв мультфільмів і казок. Одна така кулька – вже іграшка і подарунок для дитини. В поєднанні з латексними кульками з них можна робити яскраві букети і композиції. І ховати в коробку-сюрприз з подарунком для дітей чи дорослих. Є смішні, жартівливі фольговані кулі, наприклад, у формі пляшки віскі — привітати молодого чоловіка з днем народження. Креативно, весело, атмосферно.

Завжди доречно прикрасити гелієвими кульками день народження, навіть якщо все відбувається в школі, садочку, вдома. А тим більше в кафе чи ресторані. Фольговані кульки цифри дарують іменинникам обов’язкво! Не забудьте це зробити і ви.

Декор з кульок обійдеться зовсім не дорого, це набагато більш бюджетний варіант, ніж витратити гроші на квіткові композиції. З кульок роблять навіть весільні арки, і на фото та відео це буде не менш гарно, ніж з квітів. Спробуйте!