Бажаєте створити власний сайт, але не знаєте, де його можна розмістити? Необхідно підібрати відповідну платформу – український хостинг для розміщення та майбутньої роботи. Розрізняють платні та безкоштовні версії, що відрізняються комплексом додаткових послуг, системою захисту та інше.

Замовляючи “хостинг Украина, для сайтов и серверов“, необхідно пам’ятати про такі важливі фактори та критерії, які заслуговують на першочергову увагу:

  1. Враховуючи дисковий простір та канал доступу, рекомендується передбачити можливі результати – визначаємося з приблизною кількістю відвідувачів. Надалі резерв можна буде розширити завдяки додатковій оренді до вже виділеного українського хостингу.
  2. Не забуваймо про підключення хостингу до бази даних. Якщо потрібне обслуговування простого сайту (з простим набором сторінок), можна відмовитися від цієї послуги.
  3. Враховуйте систему захисту, резервне копіювання та технічну підтримку, яка має бути доступною 24/7.
  4. Обирайте хостерів, які мають власну базу сервісу.

Перед тим, як купити чи орендувати український хостинг, потрібно спочатку визначитися з деякими важливими параметрами та майбутніми послугами, без яких неможливо обійтись.

Оренда хостингу для сайту від компанії «Дельтахост»

У процесі створення власного сайту кожен власник стикається з великою кількістю проблем. Від їх правильного та швидкого вирішення безпосередньо залежить подальша якість послуг.

Компанія «Дельтахост» пропонує максимально вигідні умови співпраці, надаючи послугу оренди українського хостингу за вигідними цінами. Крім того, додатково спеціалісти гарантують:

  • Безперебійний доступ до Інтернету протягом 24 годин на добу. Спеціально для цього компанія застосовує інноваційне технічне обладнання, яке допоможе вносити будь-які зміни, тим самим підтримуючи працездатність системи.
  • Оперативна технічна підтримка та вирішення всіх питань.
  • Високий рівень безпеки передбачає регулярне резервне копіювання файлів, захист файлів від вірусів та інше.

Оренда українського хостингу передбачає безліч різноманітних пропозицій на будь-який гаманець. При цьому послуги оренди для клієнтів «Дельтахост» доступні одразу у трьох Дата-центрах. За бажанням можливе замовлення різної кількості додаткових IP-адрес на вибір. Для тестування всіх послуг клієнт має 48 годин, що дозволяє йому попередньо ознайомитися з усіма особливостями майбутньої роботи.