Задавшись метою створити індивідуальне житло для себе та своїх рідних, люди бажають зрештою отримати результат, що відповідає їхнім очікуванням, а також витраченим ресурсам. Але під впливом конкретних умов клієнти не завжди одержують те, на що розраховували. З цієї причини фахівці у сфері будівництва радять досконально підготуватися перед прийняттям рішення приступити до будівництва будинку, щоб у подальшому не помилятися і не наражати на поганий вплив якість життя в перспективі.

Головна помилка під час будівництва

Найбільш важливим аспектом, що безсумнівно тягне за собою багато проблем, є прагнення зберегти кошти. Якщо ви не схильні вкладатися в грамотне і якісне будівництво, то правильніше почекати з цим процесом. В іншому випадку ви або розчаруєтеся в результаті будівництва вже після вселення, або зовсім не виконайте будівництво, додавши ще один довгобуд до великого їх числа по всій державі.

Експерти будівельної фірми Дьюпоінт акцентують увагу на 7 різних відгалуженнях однієї величезної проблеми під назвою “Економія при будівництві”. Давайте проаналізуємо детальніше, чим вона небезпечна.

fYlIRDcfQmVnUqa4CjPLGOSEFPBIQXbTCU6Wi39g0nWl6jaqJJdeSvTGhp74ZfgIJUwf1q94fz97HyJU0fNBGmuHl9kU3IjACqxxg_ApVl8o7MyMWqA3iQKBeHeqlGD-MgwrS8dhHfhxeiHITaWI9N6Dxd5ETMqRJqneTUXWAtHw7HKztvH4Sih6

Економія при придбанні земельної ділянки

Існує думка, що при придбанні земельної ділянки можна зберегти хорошу суму грошей, а також на цій стадії велика кількість клієнтів здійснюють одну і ту ж похибку, яку, до речі, жодного разу не здійснили б експерти будівельної фірми. Сумною статистикою вважається та обставина, що лише 5% пропозицій ділянок згідно з привабливою вартістю надходять через терміновість, інші ж не відповідають заявленим характеристикам.

Для того щоб ви зуміли рентабельно вибрати та отримати хорошу земельну ділянку без появи питань у подальшому, звертайтесь за кваліфікованою підтримкою спеціалістів будівельної компанії Dewpoint у Дніпрі.

oUN9aMlqTotNBEacH0CHmSdpAqpkCFw12rpCTyofgyEw1ZE-z138LsVU6ez0MXLp5wJy-havUO2eeX8WI_EqwbQsAqsrNKdBGtxwujDIeV4ooJvNPdNceyIz7jduoBEkF7kvYTNCrxyT64PkX-EmlDyngfJpExjKpXB5WRfXp3A4MDlH6GFClIvk

Економія на геології та геодезії

Вивчення ґрунту — це та процедура, яку по-хорошому слід виконувати ще до придбання ділянки у майно. Таким чином ви зможете захистити себе, а також бути переконаним у тому, що це міцна місцевість. Дотримуватись економії у проведенні геологічних та геодезичних досліджень категорично не радимо, тому що від цього безпосередньо залежить в першу чергу планування та монтаж основи будинку.

tUonYzNX90B82gRGOEWi1HMYGmij1ArDkrplmkUgpKqtiU9zaTFdl5ELZJBzrIUxd91xWSls6vSuQtbSwzpI3ystflVdvUekbsn6999V61zfTNEufp5RddBIMfUlLl2GQRCvn3nSMOmQEagwcJIOr7GQ3CxSA47McurW_2lbHpaq-1Mgtkio3Qg8

Економія на проектуванні

Досить оптимальний хід, що вже давно застосовується — зв’язок з архітектором перед покупкою ділянки. Таким чином ви зможете провести консультацію з фахівцем щодо того чи іншого місця, а також на основі порад підібрати найкращу версію з метою придбання та подальшого будівництва.

Досвідчені клієнти неодмінно звернуться за проектом та підтримкою архітектора у будівельну фірму. Недосвідчені будуть шукати варіант на просторах мережі інтернет, щоб якомога дешевше здійснити завдання під найменуванням “Проект будинку”. Однак, чи стане він вигідним? Переконливо радимо звертатися за індивідуальним проектом житла або типовим проектом до фахівців будівельної компанії. До речі, у Дьюпоінт, при придбанні послуги будівництва під ключ готовий проект буде вам презентом.

9HN9A13WkLhEVsXI2yXQY1iT-EDyBjAC8YUSXL-dHIXLHeY7VihY_QLTvmZPN0xvZxO32T9fb4lf5bGF32x0k7LbY34M2px4dW1U2UU-0zE6edbEOnQJN-0SnXyDFgbjxYB-YR79q-HoCGQqg96g7EmFrOoSvYPaLuNdpdB-C9jTrMGR9W6iKyK3

Економія при доборі будівельників

На перший погляд, все без винятку очевидно: якщо ви хочете отримати результат якісної діяльності, наймайте грамотних фахівців. Але в надії заощадити багато хто часто обпалюється, підбираючи малограмотних та невідповідальних співробітників.

u0GSmrf6_4zQ-1DIpiNZ2CNn9MGXFNTvXgtGPPUrCt_5kL6RP8iTaBpjdzDh_ZhDd4aZ7wIBP0bytYNf-rx10yi1EaJTYwPKDWF4Z3lndE7EDauxm7OUuUR6WvgPBZEnCOFryFzNUo5x2G2KEiu7Is27InQGIO3_eC2nwv30Tb1skEmNt7-iFXR0

Економія при доборі будівельних матеріалів

Занурюватися в цей нюанс навіть не потрібно, тому що тут все цілком зрозуміло: у випадку, якщо ви заощадите на будівельних матеріалах для будівництва житла та його обробки, то в перспективі такого роду житло не тільки виглядатиме некрасиво, але й проживати в ньому можливо буде просто ризиковано.

_HquX3n5dwzKleO8qtGXrooxXqCSKilF8psJs9R_kOC0rDYhW2UURgJbPbjBqJwKw8yqWGmakfKUgSSB7ElluTaKi1dg3VaQhebaIAeBShY1pUwdu96sDg9iXwv4yH7PY9nqNeakUqX_nSrbubRcf7yiJhLMyXDgKN4gpykOhI724BD3xciNDx_4

Економія на обсязі робіт

У чесних будівельників бюджет майже завжди відбиває реальну, остаточну вартість будівництва, зокрема і обсяг необхідних робіт. І раціональність того чи іншого їх числа завжди можна аргументувати значними аргументами. Але багато клієнтів за своєю недосвідченістю або зарозумілістю утримуються від того, що їм пропонують забудовники, доводячи це тим, що в цьому немає необхідності або виберуть версію дешевше.

Як би ви не намагалися заощадити, відмовляючись від того обсягу робіт з будівництва житла, що дають вам досвідчені експерти, ви тільки знайдете той же результат, що і при економії на будматеріалах.

c1kK4wWey4CjeqPjk0HIm76TmNbJlFrSQChKeP0dtgNHQUVCLuJ6BklshHhUeknVDhRiB7AveaeX05rN4P28PcjeuFOQoed1hAWMwKXSHHabkuSTMv_NV_MJHF4-P4GDl5twchnbEiKK2hTV9wV2h1cmqAb2T_UC2US3A_jwlAKn0FEIHledrJHo

Економія на комунікаційних системах

Комунікації в приватному будинку (незалежний ресурс тепла, досить потужне електропостачання, концепція захисту, високоякісна система очищення, вентилювання тощо) — це одні з основних елементів благоустрою житла, якості та зручності існування в ньому. З цієї причини, заощаджуючи на комунікаційних системах, ви безпосередньо впливаєте на ступінь комфортності вашого особистого життя.

Таким чином, ми представили одні з найбільш відомих помилок економії та їх результати, а також припускаємо, що в подальшому ви станете свідоміше і доцільніше ставитися до будівництва власного приватного будинку. Виявити вам у цьому допомогу завжди готові представники будівельної компанії Дьюпоінт.