Базова ювелірна скринька — це про мінімалістичні прикраси на кожен день. Це сережки, підвіска, ланцюжок або браслет, котрі не хочеться змінювати. Вони не заважають і не чіпляються за одяг, проте дозволяють відчувати себе жіночною й красивою, а також створити цілісний образ.

Базовий ювелірний гардероб: як створити

Епоха мінімалізму й усвідомленого споживання дозволяє жінкам не залежати від моди повністю й вибирати комфортні для себе ювелірні прикраси. Тож головне — визначитися, у яких сережках хочеться ходити з понеділка по п’ятницю. Далі — роздивитися свій гардероб.

Всі стилісти сходяться в думці, що до універсальних ювелірних виробів на кожен день варто відносити:

  • мініатюрні сережки;
  • ефектну каблучку;
  • ланцюжковий браслет;
  • підвіску на шию.

Стримані сережки-цвяшки

Сережки-цвяшки (пусети) підходять всім жінкам. Вони не залежать від віку, кольоротипу, овалу обличчя. Для повсякденного носіння віддайте перевагу стриманим моделям з мінімальною кількістю інкрустації. Найпрактичніший матеріал — золото або срібло.

Вечірній образ можна доповнити мерехтливими камінцями, наприклад, кубічним оксидом цирконію. Їх помітять здалеку.

Ефектна каблучка з цікавим дизайном

Руки завжди знаходяться на видному місці. Тому, як і стриманий манікюр, ефектна каблучка з цікавим дизайном стане гарним акцентом в повсякденному образі. Придивіться до моделей, виконаних у формі серця, квітки, корони. Привабливий вигляд матимуть роз’ємні кільця. Часто їх надягають парами: по 2-3 каблучки на фаланги різних пальців.

Стримано й водночас вишукано — це про каблучки з мерехтливою доріжкою кубічного оксиду цирконію. Якщо в гардеробі переважає певний відтінок, зіграйте на цьому й купіть прикрасу з різноколірними кристалами.

Ланцюжковий браслет

Підкреслити тендітність жіночого зап’ястка можна за допомогою тонких ланцюжкових браслетів. Їх виконують зі срібла або золота. Носять як самостійний аксесуар або доповнюють тематичними намистинами.

Цікавий вигляд має поєднання кількох м’яких ланцюжкових браслетів на одній руці. Зазвичай, вони виконані з одного металу. Такий браслет делікатно виблискує на сонці й працює як шиммер.

Підвіска на шию

Ланцюжок з кулоном — те, що може зробити сумний і сірий образ по-справжньому яскравим. В моді — підвіски різної довжини. Доповнити базову білу футболку можна тонким ланцюжком або помітним чокером. Блузку з V-подібним вирізом — медальйоном. Топ з відкритими плечима — масивним кольє.

Особливе місце в базовій ювелірній скриньці варто відвести тонкому кольє-невидимці. Воно являє собою срібний ланцюжок, доповнений вишуканою прісноводною культивованою перлиною.

Отже, універсальні ювелірні вироби — ті, котрі вдало доповнюють будь-який образ. Головне, аби їх власниці було зручно й вона почувалася впевнено.