Мережа закладів, Рок-н-Ролл, ресторани якої знаходяться у Дніпрі та Запоріжжі, переходить на обслуговування українською мовою. Тепер замовляючи суші у Дніпрі, ви чутимете від нас нашу державну мову. Про це розповів у своєму інтерв’ю Локатору Дніпро директор Андрій Харченко.

“Ми вирішили повністю перейти на державну мову нашої країни, тому що любимо і поважаємо її” – сказав Андрій Харченко.

Коли вам захочеться скуштувати смачну японську страву, доставка Рок-н-Ролл готова оперативно доставити свіжі, великі, смачні роли у будь-який кінець міста. При замовленні, привітний менеджер відповість вам українською мовою, тоді як ви можете говорити тією мовою, якою вам зручніше.
Зайшовши на сайт ресторану ви можете вибрати вкладку мови як українською, так і російською. На сайті ви знайдете великий асортимент різноманітних ролів: класичні та екзотичні варіанти, теплі та вегетаріанські, а також італійську піцу, середньо азіатські супи, WOKи, поке-боули та десерти.

Локатор Дніпро розповість, які роли можна замовити у Rock&Roll.
Оскільки існує багато різних видів суші, ми вирішили, що розгляд більшості варіантів допоможе вам повністю зрозуміти, що смаки можуть сильно відрізнятися.
Пам’ятайте, що інгредієнти в ролах можуть змінюватись, і, отже, смаки також будуть різними.
Ось основні види, які ви знайдете у меню ресторану:

  • Макі
  • Уромакі
  • Футомакі
  • Нігірі
  • Гункани
  • Сашимі

Макі ролл – класичні роли маленького розміру з однокомпонентною або двокомпонентною начинкою.
Уромаки – роли рисом назовні або як їх називають «роли навиворіт». Усередині верхнього шару «ховаються» начинка та водорості норі.
Футомаки – роли великого розміру з начинкою з багатьох компонентів. Тут в начинці можуть бути овочі, морепродукти, м’ясо, фрукти, поєднання тих та інших.
Нігірі – той тип, що схожий на традиційні суші. Виконаний із грудочки рису, заправленого рисовим оцтом, покриті зверху різними інгредієнтами. Найбільш поширеними видами сирої риби для цього конкретного типу суші є лосось та тунець. Сиру рибу кладуть поверх інших інгредієнтів, а не загортають.
Гункани – «кораблики» з рису, обгорнуті водоростями, зверху розташовується начинка.

Cl3AjNequb5C9k_V57snwAIDyID0aye6YGsVTwHFTjW29rlR1pSEL8CAE4F2YeVBYsUnRqa4LnGkWV0otcyLvlx9HO_dd6BOtOkulwGWaa7jKTZvScX5zxt51WrTozntbr2MHvYgc3JoVuY7wGY

Мережа доставки Рок-н-Ролл працює без вихідних з ранку і до пізнього вечора, тому поласувати смачними стравами японської та італійської кухонь ви можете у будь-який час.
Отримавши замовлення від Рок-н-Ролл, ви будете приємно здивовані смаковими поєднаннями повітряного японського омлету, морепродуктів, м’якого вершкового сиру, хрустких огірків, овочів і слабосоленої рибки.
Наші кур’єри доставлять ваші страви у спеціальних упаковках для збереження аромату та первинного зовнішнього вигляду. 

“Тепер Рок-н-Ролл не тільки заклад зі смаком і душею, але ще й з позицією!” – заявив директор ресторану, Андрій Харченко.