Заклад Рок-н-Ролл – це мережа, яка працює у форматі сервісів доставки у таких містах, як Дніпро, Запоріжжя та Полтава. Тут ви можете замовити багато смачних і поживних страв, а також – скористатися опцією безкоштовної доставки, якщо робите замовлення на суму від 299 гривень.

Але це далеко не увесь спектр переваг, котрий пропонує цей заклад. Також ви можете тут знайти багато інших цікавих можливостей у контексті економії та відмінного сервісу. Варто з ними ознайомитися більш детально. Тож розпочнемо.

Чим вигідне замовлення у ресторані Рок-н-Ролл

Отже, серед переваг цього закладу варто назвати наступні:

  • Знижка у 10% на ваше замовлення, якщо ви обираєте в якості доставки самовивіз. Це чудовий варіант, аби зекономити, якщо у вас є можливість зайти за своїм придбанням самостійно.
  • Приємний бонус у випадку великого замовлення. Хочете отримати у подарунок десерт, котрий сам по собі коштує 129 гривень? У ресторані Рок-н-Ролл є така можливість. Якщо ваше замовлення сягає суми у 899 гривень та більше, ви отримаєте у якості бонуса десерт.
  • Регулярні акції та знижки. Щодо перших, то їх ви можете побачити на банерах у верхній частині сайту мережі Рок-н-Ролл. Команда цього сервісу дбає про те, щоб клієнти дізнавалися про усі нові можливості та могли ними скористатися. А знижки видно у кожному з розділів меню, де закреслена основна ціна страви та розміщена акційна. Це допомагає розібратися в тому, які позиції з асортименту закладу можна замовити з особливою вигодою.
  • Наявність опції конструктора піци. Це хороша нагода для тих, хто хоче себе уявити у якості піцейоло. Особливо захопливим та цікавим буде користування цією можливістю в тому випадку, коли батьки разом з дітками формують рецептуру страви, яку хочуть придбати. Для дітей це дуже цікавий процес – з інтересом формувати власний рецепт піци і вже невдовзі побачити на порозі свого дому кур’єра, котрий привіз готову страву.
  • Постійне поповнення асортименту новими та цікавими стравами. Команда сервісу Рок-н-Ролл регулярно вивчає зворотний зв’язок від аудиторії та враховує його, наповнюючи своє меню новими пропозиціями. Наприклад, нещодавно так у категорії супів з’явилися Мінестроне, два нових види Місо та кокосовий Рамен з телятиною.

Отож, у закладі Рок-н-Ролл мають що запропонувати своїм клієнтам, аби потішити добрими смаками страв та перевагами якісного обслуговування.

На які страви варто звернути увагу

Коли ви знайомитеся з меню цього сервісу, то можете побачити там багато смачної їжі. Якщо ви надаєте перевагу італійській кухні, то до вашої уваги представлено багато варіантів піци. Звернемо увагу на те, якою легкою є навігація по сайту. У верхній частині меню піци розміщений зручний фільтр, де ви можете обрати той варіант начинки, котрий буде найкращим для вас. Також біля страв можна побачити позначки стосовно рівня гостроти та популярності конкретної рецептури піци серед відвідувачів. Щодо останнього, то така піца має позначку «топчик». Тому ви легко знайдете її між інших видів страви.

Якщо ви любите японську кухню, то традиційні суші, роли і сети – до вашої уваги. Разом з тим, ці страви є не лише у своїх звичних рецептах. Якщо ви остерігаєтеся такого інгредієнта як сира риба, то заклад Рок-н-Ролл пропонує цілий сет, котрий називається «Без сирої риби». Також тут є вегетаріанські та веганські роли, тому люди з різними смаками можуть обрати варіант для себе. Темпура роли – ще одна окрема категорія цієї страви, котра має великий попит в аудиторії. Ці роли обсмажуються в спеціальному клярі. Тож вони мають характерний золотистий відтінок і приємний упізнаваний смак.

Якщо ви належите до прихильників страв з категорії «стріт фуд», зверніть увагу на шаурму, яку можна побачити у ресторані Рок-н-Ролл. Вона є з телятиною, куркою, тигровою креветкою та двома видами сиру. Про різні види супів уже згадувалося вище, тож рухатимемося далі. А саме – згадаємо про таку категорію як салати та боули. Щодо салатів, то це цілком звична для європейської кухні страва. А от на поке-боулах варто зупинитися детальніше. Таку назву має тарілка з нарізкою, котра приготована за традиційним гавайським рецептом. На дно глибокої тарілки вкладається шар рису, а зверху сегментами кладуть саму нарізку. У цій страві використовується багато інгредієнтів, що робить гастрономічну палітру вишуканою і наповненою різними смаками у відмінному поєднанні.

Неможливо забути і про страви ВОК, які у гарному асортименті презентовані у меню ресторану Рок-н-Ролл. Наприклад, тут ви побачите різні види тяхану – смаженого рису. Він є з телятиною, овочами, морепродуктами та куркою. Також для кухні Азії притаманно використовувати різні види локшини. Локшина Удон, Соба, яєчна та гречана локшина – страви, які ви теж побачите у цій категорії. І ще одна страва, котра заслуговує на увагу, це пельмені Гедза. Від тих пельменів, котрі є характерними для європейської кухні, вони відрізняються тим, що у складі тіста присутній крохмаль, котрий робить його тонким та ніжним. Також у складі начинки цих пельменів ви побачите розмаїття інгредієнтів, яке робить їх смак приємним та виразним.

Також згадаємо категорію десертів, котрі є у закладі Рок-н-Ролл. Кожна з таких страв важить 200 грамів та пропонується в зручному пакуванні – скляній баночці. До уваги клієнтів закладу представлено 5 видів десертів. Це Естерхазі з солоно карамеллю, «Наполеон», «Снікерс», Шоколадний десерт з вишнею та Банановий десерт.

Ну і на завершення розглянемо напої, котрі є у закладі Рок-н-Ролл. Традиційною частиною меню є «Кока-Кола», «Спрайт», чай «Фьюз» та сік в асортименті. Але також ви можете тут побачити ще один тип напою. Це комбуча різних смаків. Так називається кисло-солодкий напій на основі чаю. Він готується завдяки використанню механізму ферментації. Володіє не лише приємним смаком, а й цілим рядом корисних властивостей.

Отже, в асортименті закладу Рок-н-Ролл на вас чекає широкий спектр смачних страв і напоїв.