Locator Дніпро Спортивні та тренажерні залиСамарський район Спортивні та тренажерні зали Самарський район Дніпро

Спортивні та тренажерні зали у Самарський район у Дніпрі

2
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Фитнес-клуб N-dorfin

    вулиця 20-річчя Перемоги, тел. 0 (66) 257-43... показати
    вулиця 20-річчя Перемоги, 49а, тел. +380(66)257-43-43 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Фитнес-клуб N-dorfin знаходиться у Дніпрі, вулиця 20-річчя Перемоги. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 22:00.
  • Фитнес-центр Приднепровский

    вулиця Василя Симоненка, тел. 0 (56) 728-83... показати
    вулиця Василя Симоненка, 11, тел. +380(56)728-83-50 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Фитнес-центр Приднепровский знаходиться у Дніпрі, вулиця Василя Симоненка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.

Коротко про спортивні та тренажерні зали у Самарський район у Дніпрі

На цій сторінці зібрані спортивні та тренажерні зали, розташовані у Самарський район у Дніпрі. . Locator відомо про дві спортивні та тренажерні зали поряд з цим місцем серед яких Фитнес-клуб N-dorfin, Фитнес-центр Приднепровский , які розташовані на вул. 20-річчя Перемоги, вул. Василя Симоненка. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні та тренажерні зали.

  • Чи є і скільки Спортивні та тренажерні зали працюють у Самарський район у Дніпрі?

    Так, у Самарський район у Дніпрі є Спортивні та тренажерні зали. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Спортивні та тренажерні зали.

  • Які Спортивні та тренажерні зали найкращі у Самарський район у Дніпрі?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні та тренажерні зали у Самарський район у Дніпрі: Фитнес-клуб N-dorfin, Фитнес-центр Приднепровский.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні та тренажерні зали у Самарський район у Дніпрі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні та тренажерні зали, перейдіть на сторінку Спортивні та тренажерні зали у Самарський район у Дніпрі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали у Самарський район у Дніпрі?

    Ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали залежать від конкретної послуги і Спортивні та тренажерні зали. Locator.ua дає можливість всім Спортивні та тренажерні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні та тренажерні зали.

  • Послугами яких Спортивні та тренажерні зали у Самарський район у Дніпрі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні та тренажерні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Фитнес-клуб N-dorfin, Фитнес-центр Приднепровский.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні та тренажерні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні та тренажерні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні та тренажерні зали у Самарський район у Дніпрі поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    Спортивні та тренажерні зали у Дніпрі

    Спортивні та тренажерні зали за районами Дніпра:

    Більше популярних послуг у рубриці:

    сауна, груповий фітнес, епіляція, антицелюлітний масаж, стрейчінг, татуаж, фіто-бар, аквааеробіка, солярій, очищення шкіри, релакс-масаж, пілатес, нарощування вій, манікюр, жіночій педикюр, басейн, корекція брів, нігті, йога, заняття у спортзалі для вагітних